U nastavku se nalaze komentari čitateljica koje su imale priliku pročitati popularnu knjigu Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja. Vaši komentari su nam dragocjeni, a pisati nam i dalje možete na info@muskaracusaci.com.

Napomena: Zbog zaštite privatnosti čitateljica stvarna imena su izmijenjena.

 

Savršena knjiga

Samo sam Vam htjela reći da je knjiga fenomenalna i da sam taman počela mutiti s jednim dečkom, tako da mi je uletila u pravo vrijeme. U svakom slučaju ovo sve pali što ste napisali u knjizi i apsolutno se držim svega toga! Kamo sreće da sam knjigu prije pročitala, neke stvari bi stvari sada bile drugačije.  Ali drago mi je da barem sada znam…

Nikolina, Zagreb

 

Knjiga se čita u jednom dahu i jednostavno ju ne prestajete čitati do kraja!

Već drugi put čitam Vašu knjigu i samo mogu reći da žalim što je nisam pročitala ranije! Na sasvim razumljiv način objašnjava svakodnevne životne situacije i muško-ženske odnose i daje praktične savjete. Knjiga se čita u jednom dahu i jednostavno ju ne prestajete čitati do kraja!

Lana, Rijeka

 

Poboljšanje istoga trena

S nestrpljenjem sam čekala da knjigu preuzmem u knjižari i cijelu sam, od korica do korica, pročitala u manje od 24 sata! Odlična je, jako mi se svidjela i pošto sam i sama u nezavidnoj situaciji neke sam korake primijenila i vidjela poboljšanje istog trena!

Korina, Split

 

Od sada se držim pravila iz knjige

Knjiga je nešto što smo mi žene predugo čekale! Svaka čast, imam samo riječi pohvale za knjigu koju bih voljela da sam imala prije 15 godina. Mislim da bi za mene sve bilo drugačije i da bi svaki muškarac mogao biti moj! Da sam barem neke stvari znala prije! Ipak, nikada nije kasno za promjene. Otkako primjenjujem savjete iz knjige, uočila sam puno promjena u svojoj vezi. Sve se počelo mijenjati nabolje. Hvala vam na ovoj presavršenoj knjizi!

Ivana, Split

 

Otvorile su mi se oči – momentalno!

Knjigu Muškarac u šaci sam pročitala u jednom dahu, pronašla sam sebe totalno u knjizi i otvorile su mi se oči – momentalno! Nevjerojatno, kako je žena ponekad slijepa ili ne želi vidjeti neke stvari. Ne znam što se to dešava sa nama ženama, kada nam je do nekoga stalo pa ga tako lako izgubimo, a ništa nismo mislile pogrešno, nego smo samo previše emotivne i previše pokazujemo kada nam se netko sviđa, a on samo pobjegne glavom bez obzira! Hvala vam puno, jedva čekam da opet izdate knjigu!

Damira, Beč

 

Iduću priliku „neću uprskati“

Pročitala sam puno knjiga i ljubavnih savjeta, ali nikada do sada nisam naišla na ovakvu knjigu, koja daje ovako direktne i konkretne savjete. Saznala sam stvari koje su me iznenadile i još uvijek ne mogu vjerovati koliko sam bila naivna po pitanju muškaraca. Knjigu sam pročitala nekoliko puta i napokon shvaćam da mogu imati muškarca kojeg želim i sigurna sam da, znajući ono što sada znam, iduću priliku „neću uprskati“.

Lea, Zadar

 

Sve se promijenilo!

Osjećala sam se potpuno sama na svijetu nakon prekida dugogodišnje veze. Onda sam u knjižari ugledala knjigu Muškarac u šaci. Kupila sam ju i pročitala u istom danu i od tada se sve promijenilo. Poglavlje „Ako muškarac izgubi interes – kako okrenuti karte?“ ostavilo me zatečenom. Shvatila sam da sve radim krivo i od kada sam počela slijediti savjete i upute iz knjige, sve se promijenilo! Mislila sam da nema šanse da vratim interes bivšeg, a sada mi se čini da je zaineresiraniji nego ikada. Knjiga je čudo!

Tea, Zagreb

 

Hvala ti Nelly!

Knjiga Muškarac u šaci preokrenula mi je život naopačke. Shvatila sam u čemu sam do sada griješila i zašto sam mislila da nemam sreće u ljubavi. Za mene sve se promijenilo od kada sam počela primjenjivati savjete iz knjige. Hvala ti Nelly!

Silvija, Zagreb

 

Napokon!

Napokon knjiga s konkretnim ljubavnim savjetima! Prepoznala sam se u više spomenutih primjera i voljela bih da sam ovu knjigu ranije dobila u ruke. Mislim da ju svaka žena treba pročitati! Knjiga je zabavna, humoristična i puna korisnih informacija. Najviše mi se svidjelo poglavlje „Ako muškarac izgubi interes – kako okrenuti karte?“.

Ana, Rovinj

 

Otkriće!

Moram priznati da sam u početku bila malo skeptična jer uvijek čitam iste ljubavne savjete i do sada mi ništa nije pomoglo u mojoj ljubavnoj situaciji. Uporno sam razbijala glavu s istim pitanjima pa sam odlučila dati šansu i ovoj knjizi. Muškarac s kojim sam se viđala 8 mjeseci jednostavno je nestao iz moga života rekavši mi da nije spreman za vezu. Knjiga „Muškarac u šaci“ otvorila mi je oči i otkrila stvari kojima se nisam nadala. Ono što je najbolje od svega, otkrila sam i način kako vratiti interes muškarca čak i onda kada se to čini nemoguća misija.

Darija, Zadar