Održana je svečana promocija knjige „Muškarac u šaci“

Dana 02.07., u četvrtak, održana je svečana promocija knjige “Muškarac u šaci“ autorice Sanele Kovačević Nelly u ugodnom ambijentu The Lofta u Tkalčićevoj ulici. Glamur, crveni tepih i šampanjac – ovo je zasigurno bila jedna od zanimljivijih promocija knjige jer se uoči iste snimila i reklama za istu ispred objektiva popularnog riječkog modnog fotografa Josipa Čekade.  U ulozi muškarca u šaci našao se zgodni pjevač grupe “JoyMarko Vukes Vuky koji je pozirao uz spisateljicu Sanelu Kovačević Nelly te modele Sanju Vasiljević i Mateu Uhlik Vidović, a za čiji se glamurozan izgled pobrinuo poznati Salon vjenčanica Katjusha.

Kako je izgledalo snimanje reklame za knjigu “Muškarac u šaci” pogledajte u narednim galerijama i priloženom videu.

Knjiga “Muškarac u šaci“ samom je najavom osvojila interes javnosti, osobito ženske publike, koja kao „jedinstvena ulaznica u muški um“ donosi sasvim neočekivane odgovore i detaljne upute kako postići ono što želite na ljubavnom planu. „Bez obzira koliko ste do sada pogrešnih koraka učinili ili koliko vam se vaša situacija činila beznadnom, jedno je sigurno – knjiga djeluje“ , navodi autorica Sanela Kovačević Nelly koja je autorsku karijeru započela kao tekstopisac tekstova za izvođače popularne glazbe, te knjigom “Muškarac u šaci“ učinila korak dalje želeći pomoći ženama da promijene ljubavni život otkrivši tajne uspješne komunikacije i nevjerojatno moćne taktike osvajanja.

 

 

Knjiga se već nalazi u prodaji, a istu možete naručiti online u webknjižari.hr sa dostavom na vašu kućnu adresu.

Prvih 100 kupaca dobiva popust 20% na cijenu, a potrebno je prilikom kupnje ukucati KOD ZA POPUST: SK152439, stoga požurite po svoj primjerak!

Iznenađenjima nikada kraja pa je tako promocija knjige “Muškarac u šaci” bila ujedno i izvrsna prigoda za najavu buduće hit balade čiji tekst potpisuje također Sanela Kovačević Nelly, a glazbu Marko Vukes Vuky i Luka Kovačić. „Očekujemo puno od ove pjesme“, navode autori, a promocija knjige “Muškarac u šaci” bila je idealna prilika za prvu izvedbu pjesme u javnosti i još jednu uspješnu suradnju ovih mladih umjetnika.

Održana je svečana promocija knjige „Muškarac u šaci“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *